Inicijativa za trajno rešavanje pitanja vodosnabdevanja Sokobanje

„Problem sa vodosnabdevanjem koji Sokobanja ima već 30 godina i predstavlja najveću kočnicu za iskorišćavanje ove destinacije u oblasti turizma koju je neophodno podržati, posebno u svetlu posledica pandemijske krize“, istakla je Matić povodom pokretanja inicijative za rešavanje ovog pitanja na današnjem sastanku predstavnika ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i opštine Sokobanja.

Na sastanku je dogovoreno da se što pre pripremi projektna i tenderska dokumentacija kako bi najkasnije 2022. godine moglo da počne izvođenje radova koji bi trajno rešili pitanje vodosnabdevanja Sokobanje.

Ako ste propustili...   Sokobanja je najlepša u proleće! Nemojte da propustite taj užitak - U VILI VORTEX ČEKAJU UPRAVO VAS (FOTO)
Ako ste propustili...   Prelepa PLANINA DEVICA: Vrhovi Čapljinac, Oštra čuka i Aleksin kamen mame lepotom (FOTO)

Danas je takođe održan sastanak sa predstavnicima ministarstva kulture i informisanja Zavoda za zaštitu spomenika kulture Niš na kojem su definisani prvi koraci u razvoju projekta revitalizacije lokaliteta Sokograd.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close