Priprema se predstavljanje Srbije na izložbi „ONE WITH NATURE“ 2021.

U prostorijama Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede održan sastanak radne grupe za organizaciju predstavljanja lovstva Srbije na međunarodnoj izložbi trofeja „ONE WITH NATURE“ 2021 u Budimpešti.

Na inicijativu Lovačkog saveza Srbije za formiranje radne grupe koja će rukovoditi prezentacijom naše države na ovoj prestižnoj izložbi, ministar MPŠV Branislav Nedimović odredio je predstavnike Ministarstva i koordinatore ove grupe, državnog sekretara Bogdana Igića i v.d. direktora Uprave za šume Sašu Stamatovića.

Ako ste propustili...   Lovstvo u Srbiji 2020/2021 u brojkama

Danas je na poziv koordinatora održan sastanak kome su prisustvovali predsednik Lovačkog saveza Srbije Bratislav Ćirković, predsednik nacionalne komisije za ocenjivanje trofeja LSS Vladimir Pavlović, izvršni direktor sektora za lovstvo, ribarstvo i turizam JP Srbijašume Milutin Đorđević, izvršni direktor za lovstvo i ribarstvo JP Vojvodinašume Branislav Stankov, načelnik sektora za lovstvo Uprave za šume Aleksandar Radosavljević i direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Ako ste propustili...   Lovstvo u doba korone

Sve pozvane institucije, od strane organizatora OWN, usaglasile su se da je najbolje da predstavljanje naše države bude jedinstveno i zajedničko.

Cilj je da se na ovoj prestižnoj izložbi prezentuje lovstvo Srbije, ali i njene prirodne lepote, bogatstvo divljači i trofeja, kao i tradicija lova u Srbiji.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close